Sho världen! Vad händer?

Shoo världen! Vad händer jao?!

Hahaha, ich bin back! And this time på svenska. Måste förbättra svenskan brushään, den är knas. :P Haha, ja, jag är väl tillbaka nu. Vi hade seminarie idag i skolan och började prata om bloggar och sådant och hur kul det kan vara att kolla tillbaks på den och se vad man hade för sig. Så då har jag bestämt mig för att ge det ett nytt försök, mest för att det är lättare än att skriva för hand.

Efter skolan gjorde jag inte så mycket, skulle fika med några klasskamrater, men pallade inte så jag kom hem istället. Sen åkte jag och en kompis till Karlstorp för att spela volleyboll, eller rättare sagt för att jag ville spela volleyboll, hon satt och tittade på för det mesta.

På söndag ska jag hänga med Frida, har inte träffat henne sen innan hon åkte till Skottland.. hon ska tvinga mig äta glass. Massvis av glass.

I alla fall, nu till lite roligare (eller mer roligt än min vardag) grejer.. har lust att kolla på film, men vet inte vilken.. känner att det ändå blev lite tråkigt.. får väl hitta på något roligare ämne att skriva om i nästa inlägg Inshallah! :P

RSS 2.0